Ieder kind dat bij ons is ingeschreven krijgt per jaar één stempelkaart met daarop 12 stempels. Voor deze stempels kunt u dingen "kopen" die uw kind goed kan gebruiken. De meeste spullen kosten 1 stempel, maar duurdere spullen kosten soms 2 stempels. Wanneer de stempelkaart vol is kunt u geen spullen meer bij D0k16 bestellen tot u in het nieuwe jaar een nieuwe stempelkaart ontvangt.

De stempelkaart wordt bewaard op de locatie van D0k16.
Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor een verstandige omgang met de stempels. We adviseren u deze niet in één keer uit te geven aan speelgoed, omdat er anders misschien geen stempels meer over zijn wanneer u iets specifieks voor uw kind nodig hebt.

Bij uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij uitzonderingen maken op de stempelkaart.
Heeft u dringend praktische goederen nodig ter ondersteuning van uw kind buiten de stempelkaart om? Dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij beoordelen of u in aanmerking komt voor extra ondersteuning i.v.m. een uitzonderlijke omstandigheid.

 

Spullen uitkiezen

Uiteindelijk is het de bedoeling dat wij op vaste tijden met een rijdende winkel in verschillende wijken of dorpen te vinden zijn, maar totdat deze Rijdende winkel er is kunt u de spullen uitkiezen via onze gratis webwinkel. Wij zorgen er voor dat de spullen bij u worden gebracht en dat ze worden afgestempeld op uw stempelkaart.

Soms zullen er spullen zijn die veel mensen nodig hebben/zouden willen hebben, maar die wij niet zo heel vaak aangeboden krijgen. Uw kind kan hiervoor op een wachtlijst gezet worden gezet. We nemen dan contact met u op wanneer uw kind aan de beurt is voor dit product.
Zolang uw kind op de wachtlijst staat voor een specifiek product worden daar de nodige stempelvlakken voor gereserveerd. U kunt dan dus deze stempels niet aan iets anders uitgeven.

 

Huisregels

Om alles goed te laten verlopen hanteren we de volgende huisregels:

  • Per kind kunnen er maximaal 3 volwassenen worden ingeschreven als vertegenwoordiger. Bij het ophalen of ontvangen van producten dient één van deze vertegenwoordigers zich te legitimeren.

  • Persoonlijke gegevens van onze kinderen, ouders of betrokken hulpverleners worden niet aan derden verstrekt. Uw privacy blijft gewaarborgd.
  • D0k16 verstrekt geen (kinder)kleding, hiervoor wordt u doorverwezen naar de kledingbank in Drachten

  • D0k16 geeft geen geld aan kinderen of hun ouders. Aanvragen hiervoor zullen dus worden geweigerd

  • D0k16 biedt geen garantie op de uitgegeven producten en is niet aansprakelijk voor eventueel letsel door de uitgegeven producten

  • Bij diefstal of agressie wordt aangifte gedaan bij de politie